Βιβλιοθήκη του Ιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας

ΙΣΠ 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ο ιατρικός Σύλλογος Πρέβεζας κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα  να προχωρήσει στην δημιουργία Βιβλιοθήκης με βιβλία Ιατρικού περιεχομένου αλλά και με βιβλία τα οποία καθ' οιονδήποτε τρόπο σχετίζονται με την ιατρική επιστήμη και με βιβλία τα οποία έχουν συγγραφεί από Μέλη του συλλόγου.

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας βιβλιοθήκης η οποία θα αξιοποιεί τα βιβλία-συγγράμματα και θα  είναι χρήσιμη τόσο στον ιατρικό κόσμο αλλά και σε οποιονδήποτε πολίτη ο οποίος θα χρειαστεί  οποιαδήποτε πληροφορία. Επιπλέον ευελπιστούμε ότι με αυτόν τον τρόπο συγγράμματα παλαιοτέρων ετών  τα οποία πιθανώς είναι ξεπερασμένα από την επιστήμη αλλά διατηρούν της ιστορική τους αξία, θα περισωθούν και θα είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου όχι μόνο για το παρόν αλλά και για τις επερχόμενες γενεές.

Για το λόγο αυτό απευθυνόμαστε σε όλα τα εν ενεργεία μέλη μας αλλά και συνταξιούχους συναδέλφους καθώς επίσης και σε όλους τους πολίτες του νομού μας και της χώρας  οι οποίοι ενδεχομένως έχουν στην κατοχή τους βιβλία σχετικά με την ιατρική επιστήμη τα οποία είναι εξειδικευμένα και παρακαλούμε θερμά για όσους εξ αυτών αποτελούν απλά διακοσμητικό στοιχείο ή και επιβάρυνση πιθανόν, να προχωρήσουν σε δωρεά προς τον Ιατρικό Σύλλογο την οποία ο Ιατρικός Σύλλογος Πρέβεζας θα εκτιμήσει και αναγνωρίσει δεόντως. 

Το γραφείο του ιατρικού συλλόγου είναι καθημερινά ανοιχτό από 10 π.μ. εως 14 μ.μ. πλην Τετάρτης που λειτουργεί 18 μ.μ έως 22 μ.μ. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2682025595 ,  ηλεκτρονική σελίδα http://www.ispr.gr      και ηλεκτρ. Διεύθυνση   isprevezas@gmail.com  

Ευχαριστούμε θερμά  για την ανταπόκρισή σας  εκ των προτέρων.

 

                                                          Για το ΔΣ,

            Ο Πρόεδρος                                                                 Ο Γεν. Γραμματέας

           Δήμας Θωμάς                                                             Σουμαλεύρης Δημήτριος